Το #LoveYourPet πάει στο Half Marathon Mytilene! Εσείς;

Το #LoveYourPet πάει στο Half Marathon Mytilene! Εσείς;

Ξέρετε τι αρέσει πολύ στα ζωάκια συντροφιάς; Να τρέχουν και να αγαπάνε! Για αυτό κι εμείς, η ομάδα του Love Your Pet, παραδειγματιστήκαμε από τα προτερήματά τους και αποφασίσαμε να στηρίξουμε με τη χορηγία μας τον 2ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης Λέσβου.

Ο Ημιμαραθώνιος, που θα λάβει χώρα το διήμερο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023, διεξάγεται για δεύτερη συναπτή χρονιά στη Μυτιλήνη, σε μια μαγευτική διαδρομή με αφετηρία την πλατεία Σαπφούς. Οι διοργανωτές έχουν προβλέψει και ετοιμάσει μεγάλες και μικρότερες διαδρομές, ώστε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στο Love Your Pet στηρίζουμε έμπρακτα τις εκδηλώσεις εθελοντισμού που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση του αθλητικού πνεύματος και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών. Αναγνωρίζοντας την ιστορικότητα του Μαραθώνιου ως ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, αλλά και διαβλέποντας την ιδιαίτερη ανάγκη στήριξης των ακριτικών περιοχών, αποφασίσαμε με μεγάλη θέρμη να ενταχθούμε στην μεγάλη ομάδα των χορηγών του 2ου Ημιμαραθώνιου Αγάπης στη Λέσβο.

Τον Φεβρουάριο του 2023, λοιπόν, θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τη μεγάλη αυτή διοργάνωση της Μυτιλήνης, αλλά κυρίως για να εμψυχώσουμε τους συμμετέχοντες αθλητές μέχρι τον πολυπόθητο τερματισμό.

Αν δεν έχετε ενημερωθεί ακόμα για το Half Marathon Mytilene, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα τους στα κοινωνικά δίκτυα. Οι εγγραφές άρχισαν ήδη. Μήπως ήρθε η ώρα για το επόμενο ταξίδι σας στη Μυτιλήνη;

Κοινοποίηση